Stilrent

image18

Jeans: Cheap monday
Klocka: Calvin Klein Hypnotic
Kavaj: Topshop
Topp: Topshop
Halsduk: Mormor



För att det är fredag imorgon


Skor: Elie Tahari (Saks Fifith Avenue)
Jeans: Dr Denim (Nelly.se)
Topp: UrbanOutfitters(.com)
Bh & Trosor: Urbanoutfitters(.com)
Nagellack: Chanel - Blue satin
Clutch: Rules by mary (.com)
Örhänge: Ebay








Jag vill ha!


Denna sjukligt vackra klänningen kommer ifrån BCBGMAXAZRIA (Hur det nu uttalas). Fast jag gillar inte modellen, hon ser ju ut som om hon är 12!











It started out as an affair, but ended up to be for the long haul

Idag är det onsdag och nu går det bara utför! Snart är det fredag! Jag är full av energi, tänk en leende (kan nämligen inte sluta le) duracell-kanin på speed. Jag kom precis hem från gymmet, men jag har inte tränat ( är fortfarande sjuk... mutter, mutter). Snackat lite med de väldigt trevliga tjejerna i receptionen. Jag borde plugga inför mitt matteprov nu, men jag vill bara dansa. :D

Iaf igår fick jag ett fedEx brev från P som skickade sladden till min kamera, så nu kanske det kan bli lite bilder! Det är ju positivt, men det gjorde också att jag bara ville springa till Landvetter och åka till London. Dum som jag är har jag idag, matat mitt beroende (Japp, jag anser att det är ett beroende)  och ägnat mig åt att lyssna på Adele's album 19, som för mig skriker London och alla fina minnen. Har haft luktförnimelser, sett bobbysarna springa runt och alldeles för livliga dagdrömmar. London och allt vad den representerar kommer alltid att vara en stor del av den jag är.

In memory lane it's all good. And I miss you 2 much luv! 



(Newton Faulkner - Teardrop; Listen to the lyrics!)



Kan datorer vara bakis?

Det är måndag idag och tre dagar kvar tills det är fredag (woho!).

Idag har min dator (muttrar något om att slänga ut den genom fönstret och hoppa på den) valt att totalt driva mig till vansinne. Den har vägrat att starta, varit olidligt seg och bara gått mig på nerverna. Jag vet inte vad som hänt men jag får väl ghosta om skiten. Blä för den!

Fast det gör inte så mycket för jag är glad i  alla fall. Sagt i sann Zen anda.

Nu måste jag göra mig iordning, ska på date ikväll! Wish me luck!

För mycket väskor? Inte möjligt!

Det är söndag idag  (har mina smarta ögonblick ibland :D) och jag har pluggat, städat och varit sjuk. Visst är jag duktigt!

Vet ni vad jag upptäckte när jag städade? Jag upptäckte att jag är expert på att allstra damm, jag har alldeles för många väskor ( som om det skulle vara möjligt?!) eller så har jag ett för litet rum.... har inte bestämt mig än. Och det äckligaste av allt jag hade en död jätte spindel uppe på min bård, som man inte såg förrän man låg precis under den... Äckligt värre, men nu är den borta!

Nu måste jag fortsätt att plugga! usch, fy och blä. men vad ska man göra? Först så måste jag få visa en bild från när jag serverade de som tofg studenten. Ignorera mina vita ben!



Som att få hjärnan krossad av en guldtacka inlindad i citronskivor.

Någon som känner igen liknelsen? Ni som inte har en aning om vad jag snackar om, ni ska springa; och jag menar springa till närmaste bokhylla och leta efter Liftarens guide till galaxen av Douglas Adams!

I alla fall, det är så mitt huvud känns som just nu. Jag tror att jag håller på att bli sjuk igen och jag har verkligen inte tid just nu! Fast när har man tid att vara sjuk? Min kära pappa tyckte så synd om mig så att han köpte glass till mig, fast klumpig som jag är så slickade jag på skeden som var iskall och min läpp fastnade (smart , jag vet!) så nu har jag en vacker fläskläpp!

Aja, jag borde plugga inför mitt prov imorgon men jag orkar inte. tror att jag ska ta en alvedon och sova. God natt alla!

Vårdcentralen

Nu åker jag till Vårdcentralen! Jag har en knöl på halsen och hela den sidan av halsen är också svullen, så jag har problem att röra nacken. Kan inte vara bra?

Hittade knölen igår (tisdag) och det stärker bara min tes om att tisdagar är onda varelser, tsm med katter :P


Tisdagar - den mest menlösa dagen

Tisdagar, finns det något mer meningslöst? Tänk dig på tisdags morgon när du ligger i sängen och ska gå upp,du ligger där och försöker motivera dig till att slänga benen ut ur sängen och möta dagen; vad säger du till dig själv då? Jag vänder mig om och fortsätter att sova... Jag gillar inte tisdagar, inget bra kan komma ur dem, de bara är i vägen och får jakten på fredag att bli längre.

Skolan har börjar och hösten är på väg. Jag älskar hösten. Nu har jag börjar i 3:an och börjar äntligen se ljuset i slutet av tunneln, det får mig att pressa det sista ur mig själv för att nå dit så snabbt som bara möjligt. På samma gång är jag rädd för det som väntar efteråt, vad ska jag göra då?

I alla fall så kommer P hit nu i helgen, it is all comming down to this. What will the outcome be?

RSS 2.0