I totally suck at updates!

Sry about the crappy updates. I don't have much time but I just want to let you know I'm going to Brighton for a week or two so... the updates will be non-existing. To make amendments for this I'll share one of my absolute favourite song (right now) with you guys - It's called Breathe in breathe out by Mat Kearney. ENJOY!




Update no.1

I’ve hijacked Ps Macbook! It took some planning (okay, maybe not) but I did it! As you may notice I’m writing in English, which is because the damn keyboards are screwed up here!

 Anyway, I’m here, in the beautiful city of London and I could not be happier! I got here in one piece. It was a bit tricky to carry a ball gown trough security, but I did it. Although when I think about it wasn’t security that was hard, it was the border control at Heathrow; did you know that a ball gown is painfully heavy when you are waiting to get into the country?

I have now been here for a few days and there are a lot of them left. This first week I’ll be on my own, seeing as P has to work. That will give me some time to get settled here and get some shopping done. Is there any better city to shop in then London? I think not.

If, or should I say when, I can make out the different thingys on my new camera I’ll post some pics. Until then you’ll have to live with mental images! I’ve got to go now; P is shouting something about stop cursing at the computer, but its not my bloody fault he has a fucked up keyboard! Have a blast everyone! Talk to you soon!

Simsalabim borta!

Min dag har varit hektisk. Mycket som skulle göras och att jag var bakis hjälpte INTE! Men vad ska man göra? 

Girls niight out blev lite out of control, men fan vad roligt vi hade. De färgglada drinkarna flööödade! eller vad var det du sa  K? :P Nej men, Tack tjejer för en helt underbar och välbehövlig kväll/natt/morgon!

Jag har haft en sådan resfeber så det är inte sant de senaste veckorna, men när jag vaknade imorse (typ kl 2) var det som bort blåst! Helt underbart!  Detta gjorde att dagen ägnades i ro med att packa, inhandla det sista och förbereda mig för vad som kommer.  Sen har jag har hört att man ska träna dagen innan man flyger så jag beslutade mig för att göra det, fast ska jag vara ärlig så skulle jag fortfarande ha gjort det. Det blev ett yoga-pass men en D som instruktör.  Han är helt otrolig med att coacha! Du är min räddande Yoga-ängel!:P

Men misströsta inte min vänner, jag kommer att uppdatera även bloggen när jag är borta:D kanske inte så ofta, men det kommer att ske. Sen kanske lite bilder kan dyka upp!:P

Ha det underbart så ses vi!

Jag blir kidnappad!

Jag fick just sms där det står att jag ska vara klar vid 7, för att bli hämtad av en taxi och tagen till hemlig ort. Det ska blir så roligt, tror att det vankas tjejmiddag!

Nu måste jag gör mig i ordning! Ha en underbar kväll allihopa!








PS. Solen skiner :D.DS.

Skönhet



Efterlysning!

Jag har en efterlysning! Den jag söker efter är stor, varm och källan till lycka och hudcancer. Har ni sett den? hör av er!:P

Jag menar bara att det är 8 Juli och vart är sommarvärmen?

3-2-1-metoden

Den ska tydligen vara använd av en del hollywood snyggingar, och den ska få dig att bli drop dead gorgeous. Vad är det jag pratar om? jo, det är 3-2-1-metoden!

Simpelt igentligen. Det är en träningsfilosofi, om det inte fram gick! Enligt filosofin ser alla träningspass ut på följande sätt:
30 min  Cardio
20 min styrketräning
10 min Core övningar (mage och rygg)

Jag tycker att det låter som nått vettigt att prova så jag tror att jag ska göra det. Lovar att jag ska ge en uppdate om hur det funkar!

Jakten på den drömkroppen fortsätter...

Var på gymmet förut för ett pass BodyBalance ( blandning av yoga, pilates och tai-chi). Jag precis som alla där försöker finna drömkroppen (dvs. Jessica albas), trots att gymmet är ganska stort och har en del medlemmar har jag inte sett en enda med den perfekta kroppen, men jag fortsätter att leta!

När jag var på väg in i salen så måste man gå igenom cardio-rummet och hela rummet är fullt i snygga killar, vissa mer än andra :P Men där står den grekiska guden, han är vältränad, tatuerad och jävligt snygg. Var nästan på väg att missa dörren och vandra in i väggen, det hade varit pinsamt. Ungefär lika pinsamt som att trilla av löpbandet! Spanade lite på honom från salen men insåg att jag var tvungen att sluta, för jag hamnade hela tiden efter i rörelserna. Vad lär vi oss av det här? Joo, man ska inte spana på grekiska gudar när man tränar.

Söndag = Filmkväll!



Jag vet inte vad ni har för traditioner men hos mig innebär söndag filmkväll. Dagens film är en gammal favorit, Sleepy Hollow. Ett klart måste om man inte sett den innan! Varje film måste ha snacks, idag blir det popcorn och Rocky Road Fudge (Länk till receptet! Också ett klart måste att prova!)

Jag fular mig!

Här!

RSS 2.0