Yves Saint Laurent S/S 2009


Jag älskar Paris Fashion week, deras modevisningar är alltid sjukt roliga att se!

Yves Saint Laurent S/S 2009






WOW! Allt var ju hur snyggt som helst: kläderna, skorna (!) och the setting. Minus var att modellerna kan ju inte gå i skorna! Fullpott till Yves Saint Laurent s/s fashion show 09.









I spy

Okej så jag är ganska dålig på det här med att uppdatera men... jag ska försöka bättra mig.

To the point, jag vill göra en heds up på en trend som kommer i vår/sommar 09. Den handlar om frisyrer under det kommande halvåret, och jag kommer att följa den slaviskt!


Bilden är lånad av Vouge UK.

"L'Wren Scott's models were given long, sweeping and thick-cut fringes for a true Marianne Faithfull edge. Reject the rules of grooming for spring because fashion seems to be embracing the frizzy, the messy and the untamed all over again.
"



Nu blir det ändring!

Hur många gånger har jag inte skrivit att jag ska skärpa mig och börja ta det här på allvar? Ett antal gånger skulle jag tippa på, men nu är det på allvar. Nu kommer förändringen.

Jag har nått botten, så långt ner önskar jag att ingen själ ska någonsin kunna nå. Det har lett till att jag har varit tvungen att tänka om och ta en ny väg. Mina gamla mål och drömmar blev till aska, men nu har nya drömmar skapats och nya mål.

Det här är min väg tillbaka! Välkommen!


RSS 2.0